Over ons

Onze Missie

Opgericht in 1990 door Karel Van Hoecke, is Van Hoecke Automation (VHA) een toonaangevende wereldwijde leverancier van productieautomatisering en productmanipulatie en -controle in de voedselverwerkings-, productie- en auto-industrie.

We hebben een multicultureel, multidisciplinair en innovatief team. Onze teamleden hebben een uitgebreide professionele ervaring; door intensieve training en uitwisseling van ervaringen verrijken we continu de knowhow van al onze medewerkers.

Quality in automation, automation for quality

Van Hoecke Automation streeft naar kwaliteitsoplossingen, gebruikmakend van de allernieuwste technologie om u verder te helpen bij de automatisering van uw installatie. Wij kunnen u begeleiden in verschillende fasen van uw project, van creatie, concept, 3D-ontwerp, sterkteberekening, software, montage tot installatie op uw locatie.

VHA werd onderdeel van de Burke Porter Group in 2018. Sinds deze integratie kunnen we u ook seriemachineproductie aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.

We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd

De ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en hoe de organisatie has to omgaat met het kwaliteitsbeleid. ISO 9001 richt zich op klanttevredenheid en de resulterende kwaliteit en continue verbetering.

Download certificaat

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons